Рослина для аматорського вирощування у відкритому та захищеному ґрунті, контейнерах, оранжереях. Вирощують тільки через розсаду. Оптимальна температура для пророщування насіння +26-28°С. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт, після того як мине загроза заморозків. Рослина високоросла, потребує вирощування на шпалері та обов’язкового пасинкування (кожен тиждень). Погано переносить надлишок вологи, різкі перепади температури (особливо більше +30°С). М’якуш м’який, соковитий, ароматний, нагадує за смаком диню чи манго. Плоди пепіно заморожують, сушать, цукрують, з них готують смачне желе.
Основні | |
---|---|
Виробник | SeedEra |
Країна виробник | Україна |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Відношення до світла | Світлолюбні |
Додаткові характеристики | |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Так |
Висота дорослої рослини | 40 см |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Сорт/Гібрид | сорт |
Клас насіння | Еліта |
Паковання | Пачка |
Тип продукції | Посівний (сіма) |
Тип вирощування | Універсальні |
Маса плоду | 750 г |
Насіння в пакованні | 5 шт. |
Терміни посіву | 1925брь |
Колір плоду | Білий |
- Ціна: 27 ₴